top of page

Porto Torres, prodej třípokojového bytu, 100 m2, cena 95.000,- EUR


Cena:

95.000,- EUR

Počet pokojů:

3

Rozloha:

100 m2

Počet koupelen:

1

Roční náklady na provoz

540,- EUR

Další vybavení:

2 terasy, parkování před domem

Popis


Tento byt nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení v blízkosti moře. Při vstupu vás uvítá útulná chodba, která vede do prostorného obývacího pokoje zaplaveného přirozeným světlem. Kuchyňský kout je ideální pro přípravu lahodných pokrmů, které můžete vychutnat na jedné ze dvou teras s dechberoucím výhledem na moře.

Dvě ložnice poskytují dostatek prostoru pro rodinu nebo hosty. Díky velkorysé rozloze bytu je zde možnost přestavby na třetí ložnici.


Moderní koupelna nabízí veškerý komfort, který očekáváte. Celý byt je ve výborném stavu a připraven k okamžitému nastěhování.


Proč je tento byt výjimečný?

Tento byt nabízí jedinečnou kombinaci prostoru, lokality a výhledu. Ať už hledáte celoroční bydlení, letní rezidenci nebo investiční příležitost, tento byt splní všechna vaše očekávání. S možností úpravy na třípokojový byt a blízkostí k pláži je to perfektní volba pro rodiny i jednotlivce hledající kvalitní bydlení v Porto Torres.


Lokalita

Porto Torres je okouzlující přímořské městečko, které nabízí perfektní rovnováhu mezi klidným životem a veškerými potřebnými službami.

Nejbližší pláž Spiaggia Scoglio Lungo je vzdálená pouhých 10 minut chůze, což z tohoto bytu dělá ideální volbu pro milovníky moře a slunce.

Letiště Alghero je od Porto Torres vzdálené jen 30 minut jízdy autem.


Galerie




Lokalizace




Doplňující informace k ceně

V ceně nemovitosti není zahrnuta provize za zprostředkování, poplatky spojené s převodem nemovitosti, poplatky spojené s přepisem energií ani daň z nemovitosti na Sardinii.

bottom of page